menu

Compute Engine: Qwik Start - Windows

Go to Lab

21355 Reviews

as many have said, Chrome RDP doesn't work as indicated in the lab...have opened port in firewall...hoping issue is because in Incognito mode which previously has been necessary for labs...so just did lab out of incognito mode and it seemed to work...should somewhere in lab state this

Eric R B. · Reviewed about 1 hour ago

as many have said, Chrome RDP doesn't work as indicated in the lab...have opened port in firewall...hoping issue is because in Incognito mode which previously has been necessary for labs...

Eric R B. · Reviewed about 1 hour ago

awsome

Catalina S. · Reviewed about 1 hour ago

Tomasz Z. · Reviewed about 1 hour ago

Herleen Kaur S. · Reviewed about 2 hours ago

Ulises B. · Reviewed about 3 hours ago

NecroArc G. · Reviewed about 4 hours ago

Thiago B. · Reviewed about 5 hours ago

Yehudy C. · Reviewed about 8 hours ago

Michiel K. · Reviewed about 8 hours ago

Need more details at Windows Server section

Arsya P. · Reviewed about 10 hours ago

Narasimha V. · Reviewed about 10 hours ago

Sai Naveen M. · Reviewed about 12 hours ago

Soujanya P. · Reviewed about 13 hours ago

Galih A. · Reviewed about 14 hours ago

Miriyala S. · Reviewed about 17 hours ago

Aulia L. · Reviewed about 17 hours ago

Abdrhman A. · Reviewed about 18 hours ago

Kosumo S. · Reviewed about 20 hours ago

Diane K. · Reviewed 1 day ago

LTI S. · Reviewed 1 day ago

Amazing this Lab

Aditya P. · Reviewed 1 day ago

Nithisan. M. · Reviewed 1 day ago

Awesome!!

Deni Cahya W. · Reviewed 1 day ago

Diego C. · Reviewed 1 day ago